Aktiviteter

Lägg till några av våra populära aktivitetspaket

happy_kalas

Har du någon du vill överraska på födelsedagen?

Vill ni fira någon i sällskapet så är ni varmt välkomna att meddela oss namn, ålder, eventuell kuriosa och andra önskemål, i förväg på info@westernfarm.se

Vad som helst kan hända…

gloggmingel

Glöggmingel

I vårt anrika värdshus står glöggkitteln redo på spisen och sprider de mest ljuvlig av dofter. Starta kvällen på bästa vis i sann julanda i goda vänners lag!

PRIS: 85:- per person

minst 10 personer

jul_sledge

Slädtur genom vinterlandskapet

Kvällen är mörk och snön ligger vit och i fjärran hör man bjällrorna. Ta denna unika chans att boka in något alldeles extra till julen.

En slädtur i vinterlandskapet med bjällror och all julstämning vi kan hitta gör kvällen komplett. Ni bäddar ner er i en halmklädd släde och beger er genom västernstaden.  Efter en tur i vinterlandskapet så avnjuter ni en varm kopp glögg i vårt mysiga Värdhus och har ni tur så får ni se norrsken på Norrlands stjärnklara himmel.

PRIS 30 MINUTER: 950:- per släde
10 platser per släde OBS! I brist på snö åker vi häst & vagn

_MG_5851

Vildmarksbad & bastu

Kom med vännerna eller kollegorna för att ta ett avslappnande bad i vår västerninredda badanläggning. Här kan du testa vår egen svalkande öl efter en het bastu. Perfekt uppladdning inför årets julbord!

PRIS: 250:- per person
Minst 6 personer i sällskapet
Vid sällskap över 6 personer är totalpriset 1500:- 

_MG_5851

Fördrink

Samlas i någon av våra mysiga och julinspirerade lokaler för att avnjuta en god fördrink innan vårt julbord. Välkomstminglet är anpassat för både större och mindre grupper.

PRIS: 75:- per person

_MG_5851

Varma vinteräventyret

Med grenar inspirerade av både Julklappshets, Fångarna på Fortet och Mästarnas mästare testas deltagarnas  stresstålighet, samarbetsförmåga, reaktionsförmåga, listighet och pricksäkerhet. Testa några av grenarna: Paketinslagningen, Rätt julklappar vinner Glöggrace, Klä granen eller Pepparkakshuset.

PRIS: 150:- per person

minst 8 personer

0921 – 151 00   |   info@westernfarm.se